Barion Pixel

Az első kézműves sörfesztivál Győrben a pandémia árnyékában. A jó idő kicsalogatta a Győrieket a Radó szigetre, ahol megkóstolhatták a látogatók mindhárom sörünket. Nagy sikerük volt! 2021-ben is várunk Titeket!

Program: 

Food Truck Show Győr 2020

FESZTIVÁLINGYENES PROGRAM
Szeptember 11. és 13. között a Radó-szigeten lesz az idei Food Truck Show.

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek érkeznek a Radó-szigetre. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal várják a látogatókat.

FOOD TRUCK SHOW
Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, mégpedig az ételkülönlegességeken keresztül. A desszertek sem hiányozhatnak, holland édességek, és kézműves fagylaltok is kaphatók lesznek a helyszínen. Aki pedig megszomjazik, remek fröccs és sör különlegességekkel csillapíthatja szomját.

I. GYŐRI KÉZMŰVES SÖRNAPOK
A legvagányabb streetfood járgányok mellett ott lesznek az ország legkiválóbb kézműves sörfőzdéi is. A győri sörünnepen megtalálható lesz a MONYO Brewing Co., MadScientist, Horizont Brewing, HopTopBrewery, Balkezes, Dealbreaker és az InvitroBrewing különlegességei, megspékelve külföldi sörökkel a BPBW – Budapest Beer Week válogatásával. Természetesen ott lesznek Győr és a környék legkirályabb sörfőzői.